De LcS-bacterie

Lees het hele artikel

De Lactobacillus casei Shirota (LcS) is een facultatief anaërobe, grampositieve, staafvormige lactobacil. De bacterie heeft een breedte van 0,5 μm en een lengte van 1-2.5 μm. De overleving van LcS is zowel in vitro als in vivo onderzocht.

Ingrediënten

Naar ingrediënten

Wil je meer weten over de samenstelling van Yakult, Yakult Light en Yakult Plus? Bekijk de uitgebreide voedingswaarde, ingrediënten en allergeneninformatie. 

 

 

Effecten Yakult bevestigd

Lees het hele artikel

De Swiss Federal Office of Public Health (FOPH) heeft de gezondheidsclaim van Yakult over de verbetering van de darmwerking goedgekeurd. Deze goedkeuring bevestigt de positieve effecten van Yakult en de unieke stam LcS.

Vraag over Yakult?

Esther Holvast dietist science for health

Esther Holvast, (sport)diëtist Science for Health